Gürer “Darboğaz, Porsuk ve Emirler köyünü ziyaret etti”

CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi Ömer Fethi Gürer Ulukışla ilçesine bağlı Darboğaz kasabası, Porsuk ve Emirler köylerini ziyaret etti.

GÜNDEM 02.08.2017, 09:43 26.12.2020, 20:51
Gürer “Darboğaz, Porsuk ve Emirler köyünü ziyaret etti”

 CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi Ömer Fethi Gürer Ulukışla ilçesine bağlı Darboğaz kasabası, Porsuk ve Emirler köylerini ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Gürer, halkın sorunlarını dinledi. Meclis çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Devletin her yerde ve her kişiye aynı mesafede olması gerektiğini ifade eden Gürer, yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: “Devlet parti ayrımı yapmadan her vatandaşın sorunlarını çözmeli sadece kendisine oy verenlerin sorunlarına değil adil bir şekilde tüm vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturmalıdır. Hükümet özellikle CHP’ne oy verilen köy ve kasabalarda işleri ağırdan alarak halkı cezalandırma yöntemine gidiyor. Bu uygulamaya bir an önce son verilmelidir”. 
Ulukışla ilçesinde gezilerine devam eden Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Darboğaz ve Emirler’in gölet sorunlarını meclise taşıdığını ve sorunların çözümü için uğraş verdiğini anlattı. Bölgenin turizm açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunun altını çizen Gürer, yaptığı açıklamalarda, vatandaşların gelir kaynaklarının dikkate alınması gerektiğini söyledi. 
Porsuk köyünün sorunlarını köy muhtarı Faruk Ünver’den dinleyen Gürer, başarılı çalışmalarından dolayı köy muhtarı Ünver’i tebrik ederken spor tesisisin yapılması için konuyu gündemde tutacağını ifade etti. Porsuk köyünün yaz aylarında nüfusunun dört kat arttığını dile getiren Gürer şunları söyledi: “Porsuk köyünün spor tesisine ihtiyacı olduğunu biliyoruz. İl özel idaresi tarafından yapılması gereken tesisin köylüler için önemli olduğunu bu konuda taleplerini olduğunu her fırsatta dile getirmeye devam edeceğim. Ulukışla ilçemizin köy ve kasabalarında hükümetin ağır davrandığını işleri savsakladığını görüyoruz. Bu bizim devlet geleneğimize yakışmayan bir uygulamadır. Bir an önce bu uygulamadan vazgeçilip her vatandaşa eşit şekilde davranılması gerekir”.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)