Muhtar Önsay’dan hayırseverlere teşekkür

Bor ilçe merkezine bağlı Harım mahalle muhtarı Ali Önsay, resmi, özel kurum, kuruluş ve yöneticilerine, hayırsever iş insanı, esnaf ve sanayici hemşeriler tarafından memleketimiz, mahalle ve maddi manevi ihtiyaç duyan insanlarına hizmette bulunan ve yardımcı olan hayırseverlere teşekkür etti.

GÜNDEM 29.03.2021, 12:14 29.03.2021, 12:38
Muhtar Önsay’dan hayırseverlere teşekkür


Bor ilçe merkezine bağlı Harım mahalle muhtarı Ali Önsay, resmi, özel kurum, kuruluş ve yöneticilerine, hayırsever iş insanı, esnaf ve sanayici hemşeriler tarafından memleketimiz, mahalle ve maddi manevi ihtiyaç duyan insanlarına hizmette bulunan ve yardımcı olan hayırseverlere teşekkür etti.

Bor Harım mahalle muhtarı Ali Önsay,“Pandemi döneminde girişimleri sonucunda ihtiyaçlı ailelere dağıtmak için öncelikle Corona virüs salgını nedeni ile eğitimlerine uzaktan eğitim modeli ile evlerinde devam eden yoksul öğrenciler için Eğitim Bilişim Ağı (EBA) destek noktasında teknolojiye erişim eksikliği ve internet sorunu yaşayan öğrencilere gerekli tablet ve internet iletişim imkanına kavuşmaları tespiti ilgililerle paylaşıldı, ev eşyaları, ısınma için soba ve yakacak malzemesi, giysi, kırtasiye, paket gıda ve aileler için çocuk bezi ve temizlik maddelerini teslim ettik” dedi.

Muhtar Önsay, pandemi sürecinin çok zor ve meşakkatli olduğuna dikkat çekerek bu dönemi dayanışma ile sürdürdüklerini söyledi. Önsay, ihtiyaçlı ailelere verilmek üzere Harım mahallesi başta olmak üzere Bor ilçe merkezi, belde ve köy muhtarlıklarına bağışlanan gıda paketleri için de ayrıca teşekkür etti.

Muhtar Önsay, “Biz muhtarlar, birilerinin istediğinde koluna takılmasının ötesinde, bizlerle kol kola yol yürünmesini istiyoruz“

Önsay, “Pandemi süreci başlayalı bir yıl oldu. Yöneticilerimiz, Doktor ve diğer tüm sağlık personelleri ve emniyet güçlerimizle birlikte çok zor ve meşakkatli bir süreci el birliği ve dayanışma içerisinde sürdürmeye çalıştık. Bu süreçte çok sayıda ihtiyacın karşılanmasına (elimizden geldiği kadarı ile) hayırseverlerle ile birlikte pansuman olmaya çalıştık. Geçen bu zaman zarfında Kaymakamlık, Belediyemiz, Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Esnaf Odaları, Sivil Toplum Kurum (STK) ve derneklerimizle yardımsever iş insanları ile birlikte istişare ederek çeşitli erzak dağıtımlarında bulunduk. Son olarak da muhtarlığımızın girişimleri ile yürüme sıkıntısı çeken hasta, rahatsız ve yaşlı ihtiyaç sahibi onlarca vatandaşlarımıza akülü ve tekerlekli sandalye temininde ricamızı kırmayan ve yardımcı olan kadim

dost diyebileceğimiz İstanbul’dan hayırsever, İstanbul’daki tüm muhtarların başkanı olan, Tüm İstanbul Muhtarları Konfederasyonu Başkanı ve Bahçelievler-Siyavuşpaşa muhtarı Selami Aykut Bey, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi Muhtarı Kadir Delibalta Bey, Niğde-Bor’lu hayırsever iş insanlarımız, hemşerilerimiz paket gıda, çocuklu ailelere bez, su vs…. muhtarlık azalarım,tarafım ve hayırsever birlikteliğinde ihtiyaç sahiplerine teslim edilmiş ve duaları alınmıştır. Bu hususta her zaman yanımızda olan çok değerli iş insanlarına, kurum ve kuruluşlara, dernek ve birliklere, oralarda görev yapan üst düzey yöneticilerimize, onların altında hizmet veren çalışanlara beni kırmayıp mahallemize gıda bağışı yapan herkese şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Muhtar, Ramazan ayında da hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü oluyor!

Bor Harım Mahallesi'nde 4.dönemdir muhtarlık yapan Ali Önsay, hayırseverlerin kendisine ulaştırdığı yardımları, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyor.

Önsay, yaptığı açıklamada, yerinde oturan değil, mahalleli ile iç içe, bütün sorunlarla ilgilenen bir muhtarlık süreci yürüttüğünü belirtti.

İşini sevdiğini ve hizmet etmekten mutluluk duyduğunu aktaran Önsay, şöyle devam etti; "İçinde bulunduğumuz mübarek üç ayların ikliminde Allah rızasına uygun olarak Mübarek Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi yoksul insanlarla bereketli günlerin mutluluğunu birlikte yaşamanın idrakine varılacağına inanıyorum.

Vatandaşa yardım etmeyi, ihtiyaçlarını gidermeyi, onlara yardım etmeyi seviyorum. Sosyal medyadan ve telefonla arayarak bana ulaşıyorlar. Ben de gücümüz yettiğince azalarımla yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Mahalle sakinleri, muhtarın hizmetlerinden memnun

Mahalle sakini Nuri Güngör, Cemil Ircı ve Berat Yaşar Özkan Önsay’a teşekkür ederek "Muhtarımızdan çok memnunuz, fakirin, hastanın, kimsesizlerin yanında. İhtiyacımızı gideriyor. Aradığımız her zaman yanımızda. Sayılan, sevilen birisi, Allah devletimizden de muhtarımızdan da razı olsun. Her türlü imkanlarımızı sağlıyorlar. Allah razı olsun." diye konuştular.

Haber Merkezi

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)