Bor kış çayını çok sevdi

Yaklaşan kış öncesi aktarlarda yoğunluk yaşanmaya başladı.

ÖZEL HABER 26.10.2021, 11:27 26.10.2021, 17:17
Bor kış çayını çok sevdi

Yaklaşan kış öncesi aktarlarda yoğunluk yaşanmaya başladı.

İlçemizde faaliyet gösteren aktarlardan Borganik firma sahibi Kerem Tuğrul, gerek kış ayları, gerekse pandemi döneminde tedbir ve tedavi amaçlı en çok satılan organik ve işlenmiş ürünleri hakkında sorularımızı yanıtladı.

"ORGANİK ÜRÜNLERİ SATIYORUZ"

Bor halkının organik ürün ihtiyacını karşıladıklarını belirten Tuğrul, "Nerede hangi doğal ürün varsa onu buluyoruz, onu tedarik etmeye çalışıyoruz. En doğalı, en kalitelisi neyse müşterilerimize onu sunmaya çalışıyoruz. Kış aylarında kış ürünlerini, yaz aylarında da yaz ürünlerini tedarik ediyoruz. Genelde müşterimiz ne isterse onu temin etmeye çalışıyoruz. Şuanda soğuk havaların gelmesiyle birlikte bitkisel ürünlere talep var. Bağışıklık sistemini güçlendirici bitkisel ürünlerimizi müşterilerimize sunuyoruz. Gelen vatandaşlarımızın hastalığına göre tedavi edici bitkisel ürünler öneriyoruz." dedi.

"ÜRÜNLERİMİZİ BOR HALKINDAN TEMİN EDİYORUZ"

İşletme sahibi Kerem Tuğrul, sattığı ürünleri genel olarak Bor ilçesinden tedarik ettiğini belirtti. Tuğrul, sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Genelde Bor halkımızdan ürünleri tedarik etmeye gayret ediyoruz. Halkımızın yanında olmak istiyoruz. İlçemizde bayanların yaptığı erişteler var, kendi köfterlerimiz var. Ürünlerimizi Bor'dan, Kemerhisar'dan ve çevre il ve ilçelerden alıyoruz. Şifalı bitkileri de yine vatandaşlardan temin ediyoruz."

TUĞRUL: "KIŞ ÇAYINA TALEP ARTTI"

Tuğrul, havaların soğumasıyla birlikte vatandaşların kış çayına olan talebinin arttığını söyleyerek; "Şuanda en çok sattığımız ürünlerden birisi kış çayı. Kış aylarında en çok ıhlamur, kuşburnu ve soğuk algınlığına iyi gelen ürünler tercih ediliyor. Aynı zamanda baharatlarımıza da talep artmaya devam ediyor. Şuanda ürünlerimizden dolayı olumlu tepkiler almaya devam ediyoruz." dedi.

KORONA HASTALIĞINA KARŞI KEKİK YAĞI!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrasında kekik yağına talep arttığını ifade eden Kerem Tuğrul, "Koronavirüs'e karşı en çok kekik, kekik yağı, kekik suyu, udu hindi, udu hindi yağı talep ediliyor. Bunlar bağışıklığı güçlendirdiği için koronavirüs hastaları da bu ürünler sayesinde daha çabuk atlatabiliyor." diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haber: Oğuz Eser

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)