Flaş Haber
NİĞDE’DE ÇİLEK ÜRETİMİ YAYGINLAŞIYOR
Bor Ak Parti'de Kongre Heyecanı
Ak Parti Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, yapılacak olan ilçe kongresinde yeniden aday olduğunu açıkladı.
ÖZEL HABER
12.10.2020, 15:56 12.10.2020, 16:02

Ak Parti Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, yapılacak olan ilçe kongresinde yeniden aday olduğunu açıkladı.
İlk günkü heyecanla yeniden bu göreve hazır olduğunu belirten Ak Parti Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.
SEÇİM TARİHİ BELLİ OLDU
İlçe Başkanı Altunbaş, gerçekleştirilecek olan seçime tek liste ile gireceğini belirterek, "Ak Parti Genel Merkezimizin takdiriyle, İl Başkanımız Mahmut Peşin, Milletvekillerimiz Yavuz Ergun ve Selim Gültekin'in tavsiyeleriyle yeniden Bor ilçe başkanlığına talibiz. Seçime tek liste halinde gireceğiz. 18 Ekim 2020 Pazar günü, saat 11:00'de salı pazarında yapılacak olan seçimle ilçe kongremizi maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak açık alanda tamamlamış olacağız. Gerçekleştirilecek olan kongremize başta üyelerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımız davetlidir." dedi.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olmaya devam edeceklerini belirten Altunbaş, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "İlk seçildiğimiz günden bu yana bir adet genel seçim ve bir adet yerel seçim gördük. Bu seçimlerde galibiyetle ayrılan taraf bir kez daha Ak Parti oldu. Girdiğimiz seçimlerde partimiz oylarını artırarak yoluna devam etti. Allah kısmet ederse bundan sonra da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde ve emrinde partimizin geleceği için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bize bu yolda güvenenleri hiç bir zaman mahcup etmeyeceğiz." diye konuştu.
ALTUNBAŞ'TAN GENEL DEĞERLENDİRME
Seçildiği günden bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Ak Parti Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, ilçe kongresinden sonra da aynı hassasiyetle devam edeceklerini belirterek; "Ak Parti Bor İlçe Teşkilatı olarak göreve geldiğimiz günden bu güne kadar bin 200 adet etkinlik gerçekleştirdik. Genel merkezimizin ve il başkanlığımızın yapılmasını istediği çalışmaların hepsini gerçekleştirdik. Bizle beraber parti binamız haftanın altı günü açık duruma getirildi. İlçe başkanı olarak bende günde en az iki saat olmak suretiyle parti binamıza gelerek vatandaşlarımızın istek ve önerilerini dinliyorum. Yine bizim dönemimizde partimizin ilçemizde ki üye sayısı bir hayli artmış durumda. Üye kaydı konusunda ilçe teşkilatı olarak çalışmalarımız devam ediyor." dedi.
PANDEMİDE DE BOŞ DURMADIK
İlçe başkanı Altunbaş, ülkemiz genelinde etkisini devam ettiren Koronavirüs (Covid-19) salgınında da boş durmadıklarını söyledi. Başkan Altunbaş, "Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgınında ilçemizde olumsuz anlamda etkilenmiş yardıma muhtaç vatandaşlarımıza Ak Parti olarak bizler destek çıktık. Teşkilatımızın yaptığı çalışmalar neticesinde ilçemizde vatandaşlarımıza gıda yardımında bulunduk. Her köyden beş çocuğa Ramazan ayında ve pandemi döneminde yardım yaptık. İl Başkanlığımızın organizasyonu ile hijyen malzemeleri dağıttık. Vatandaşlarımıza desteğimiz bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecek." diyerek sözlerini noktaladı.
Haber: Oğuz Eser - ÖZEL
Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Nurdan yanık
3 yıl önce
Başarılarınız daim olsun inşAllah seçimde başarılar
Cevapla
Beğendim (0)
Beğenmedim (0)