Gevrekçi: "En büyük sıkıntımız..."

CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, kapılarının herkese açık olduğunu belirtti.

ÖZEL HABER 28.06.2021, 09:52 13.07.2021, 00:23
Gevrekçi: "En büyük sıkıntımız..."

Başkan Erdal Gevrekçi, gazetemize yaptığı özel açıklamalarda, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

GÖREVDEKİ 8 YILI DEĞERLENDİRDİ

2013 yılında göreve geldiğini belirten CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, aradan geçen 8 yılda parti olarak ne gibi hizmetlere imza attıklarını açıkladı. Başkan Gevrekçi, açıklamasında; "2013 yılında göreve geldim ve bugüne kadar da görevime devam ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi 1923 yılında büyük önder Atatürk'ümüzün kurduğu bir partidir. O günden bu güne kadar bizlere miras kalan partimiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizde 2019 yılına kadar olan süreçte, biraz sıkıntılar çekmiştik. 2019 yılında yapılan genel seçimlerde şimdiki milletvekilimiz Ömer Fethi Gürer'in seçilmesinin ardından hem parti başarımız, hem de oy oranımız arttı." dedi.

"PANDEMİ BİZLERİ DE ETKİLEDİ"

Dünya genelinde yaşanan pandeminin kendilerini de etkilediğini belirten Başkan Gevrekçi, sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Pandemi herkesi etkilediği gibi bizleri de etkiledi. Toplantılarımızı ertelemek zorunda kaldık. Hem mahalle, hem de saha çalışmalarımızda bizleri çok etkiledi. Bu süreçte genel merkezimizin bizlere verdiği talimatlar çerçevesinde esnaflarımıza, çiftçilerimize ve mağdur olan her kesime ulaşmaya çalıştık. Pandemi dolayısıyla hem esnafımız, hem çiftçimiz hem de emekli kesimimiz bir hayli olumsuz etkilenmiş oldu."

GEVREKÇİ: "EN BÜYÜK SIKINTIMIZ..."

İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, parti binalarının her zaman açık olduğunu belirterek, "Hem şahsım, hem de yönetimdeki arkadaşlarımız her zaman parti binamızda olmaya gayret ediyoruz. Mağdur olan kesimlerin bizlere sorunlarını aktarmasını çok istiyoruz. Maalesef en büyük sıkıntımız özellikle de son dönemlerde halk üzerindeki büyük bir baskıdan dolayı vatandaşlarımız partimize gelip dertlerini anlatamıyorlar. Diğer türlü biz sahaya iniyoruz köylerimizi ziyaret ediyoruz, esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Onların sorunlarını dinliyoruz, hem milletvekilimize, hem de genel merkezimize aktarıyoruz." şeklinde konuştu.

NAZLIAKA'DAN NİĞDE ZİYARETLERİ

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'nın Niğde'de gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlere de değinen ilçe başkanı Gevrekçi; "Genel başkanımızın ve genel merkezimizin talimatlarıyla tüm milletvekillerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, il ve ilçe yönetim örgütlerimizle beraber şuanda sahadayız. Kadın Kolları Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka da bu çerçevede ilimize ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Altunhisar ilçemizi, oradan Bor ilçemizi ve aynı zamanda İftiyan mahallemizde kurulmuş olan kadın tarım kooperatifimizi ziyaret etti. Buradan da Niğde'ye geçti ve İl yönetimimizin kadın şiddetine yönelik ve İstanbul sözleşmesiyle ilgili hazırlamış olduğu panele katıldı ve ilimizden ayrıldı." dedi.

TEMMUZ AYINDA NİĞDE'YE ZİYARETLER VAR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatlarıyla bütün milletvekillerinin Türkiye genelinde ziyaretler gerçekleştireceklerini belirten Başkan Gevrekçi; "Önümüzdeki Temmuz ayı içerisinde Niğde ilimizi Ankara'dan gelecek olan milletvekillerimiz ziyaret edecekler. Onlarda ilçelerimize dağılarak tüm STK'ları, muhtarlarımızı, esnaflarımızı ziyaret edecekler. Burada not aldıkları sorunları genel merkezimize ve meclisimize iletecekler." diyerek sözlerini noktaladı.

Haber: Oğuz Eser

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)