Ak Parti Teşkilatı Seçim Startını Verdi

Ak Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sivas Milletvekili Av. Hilmi Bilgin’in katılımıyla, Ak Parti’de İl Seçim İşleri toplantısı yapıldı.

SİYASET 14.04.2018, 09:13 26.09.2018, 02:52
Ak Parti Teşkilatı Seçim Startını Verdi

Ak Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sivas Milletvekili Av. Hilmi Bilgin’in katılımıyla, Ak Parti’de İl Seçim İşleri toplantısı yapıldı.

Toplantıya  AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, İl Başkan Yardımcısı, Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur, Niğde Teşkilat Başkanı İrfan Çalkan, Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Özdemir ve  Seçim Kurulu Temsilcileri katıldı.

2019 seçimleri öncesinde teşkilat mensuplarının saha çalışmalarının ön değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin Ak Parti’nin seçimin birini bitirip ertesi gün yeni bir seçime anında hazır olduğunu söyledi.

2019 Genel ve Yerel seçimlerine hazırlık yapmak üzere yapılan çalışmaları değerlendirmek üzere İl Koordinasyon toplantısı yaptıklarını belirten Mahmut Peşin toplantının Niğde’ye ve Ak Parti’ye hayırlar getirmesini diledi.

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sivas Milletvekili Av. Hilmi Bilgin ise yapılan istişare toplantılarının Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı olarak 7 bölgede Seçim İşleri Başkan Yardımcıları aracılığıyla 81 ilde yapıldığını bu toplantılarda yaptıkları ya da yapacakları çalışmaları değerlendirdiklerini söyledi.

Bilgin ; ‘’ Ak Parti kadroları sadece Yüksek Seçim Kurulu seçim takvimini açıkladığı zaman sahaya çıkan kadrolar değil. Bir seçimi bitirdikten sonra bir sonraki seçimin çalışmalarını hemen başlatan her zaman sahada olan, hem hizmet noktasında hem de teşkilatlanma noktasında hem de Hükümetimizin ve Belediyelerimizin yaptığı çalışmaları en uzak köylere ulaştırma noktasında gece gündüz çalışan teşkilatlardır. Bizler de Genel Merkez Seçim İşleri Başkalığı olarak tüzüğümüzün ve Siyasi Partiler Yasası’nın bizlere yüklediği sorumluluklarla birlikte seçim öncesi çalışmalarının ne aşamada olduğunu, yapmamız gerekenleri Genel Merkez talimatları doğrultusunda yapıyor ve teşkilatlarımızın sahada karşılaştıkları sorunların bizlere iletilmesi ve etkili çözümü için istişare yapıyoruz.’’ diye konuştu.

Organize ve disiplinli bir çalışmayla bir kez daha Ak Parti bayrağını en üste çıkarmak hedefinde olduklarını vurgulayan Bilgin ; ‘’ Güçlü Türkiye yolunda liderimiz Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a daha güçlü bir destek verileceğinden eminim.’’ dedi.

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)