BU GÖREV BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR VE SORUMLULUKTUR

2019 Yılı yerel seçimlerinde Bor Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Niğde İl Genel Meclis Üyesi seçilen Cem Görgün 2024 yılı yerel seçimleri için tekrardan İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.

SİYASET 14.12.2023, 17:04
BU GÖREV BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR VE SORUMLULUKTUR

2019 Yılı yerel seçimlerinde Bor Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Niğde İl Genel Meclis Üyesi seçilen Cem Görgün 2024 yılı yerel seçimleri için tekrardan İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı oldu. İl genel meclis üyesi Görgün Aday Adaylık Başvurusunu MHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer'e teslim etti.  Konuyla alakalı olarak bir açıklama yapan Cem Görgün şu ifadeleri kullandı; "Beş yıldır birlikte yürüdüğümüz bu yolda tekrar bir araya gelmek, benim için büyük bir onur ve aynı zamanda sorumluluktur. Sizlerin desteği ve güveniyle geçmişte İl Genel Meclisi üyeliği görevini yerine getirdim. Şimdi, bu kutlu göreve tekrar talip oluyorum.

Bu süreçte edindiğim deneyim, birlikte yaşadığımız başarılar ve karşılaştığımız zorluklar bana daha fazla sorumluluk yükledi. Şimdi, geçmişteki tecrübelerimizle birleşen yeni hedeflere yürüme zamanı geldi.

Sizlere olan bağlılığım ve şehrimizin daha iyi bir geleceği için duyduğum sorumlulukla, yine sizin için çalışmaya hazırım. İl Genel Meclisi üyeliği, halkın temsilcisi olma sorumluluğu taşır ve bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğimden emin olabilirsiniz.

Gelişen dünyaya ayak uydurarak, ilimizi daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir yer haline getirmek için birlikte çalışacağız. Sizlerin ihtiyaçlarını anlamak, sorunlara çözüm bulmak ve şehrimizi daha ileri taşımak için partim Milliyetçi Hareket Partisinden tekrar İl genel Meclis üyeliği için aday adayıyım…"

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)