Tecimer Çiner'i Unutmadı

MHP Bor Belediye Başkan Adayı Mustafa Tecimer, eski ülkücülerden Burhaneddin Çiner'in ölüm yıldönümünde mezarı başında dua etti.

SİYASET 01.03.2019, 18:17 02.03.2019, 12:53
Tecimer Çiner'i Unutmadı

MHP Bor Belediye Başkan Adayı Mustafa Tecimer, eski ülkücülerden Burhaneddin Çiner'in ölüm yıldönümünde mezarı başında dua etti. 

Haber: Bor'un Sesi Gazetesi

Mustafa Tecimer, geçtiğimiz yıl hakka yürüyen Burhaneddin Çiner'i ölümünün yıldönümünde mezarı başında dua etti. Mezar başında Çiner'in eşi Nuran Çiner, MHP Bor ilçe başkanı Nazmi Konuş ve Belediye meclis üyeleri hazır bulundu. 

Başkan Adayı Tecimer ve berarindeki ekip daha sonra 15 Temmuz FETÖ'cü hainlerin gerçekleştirmek istediği darbe sırasında şehit olan Ramazan Konuş'un kabri başında dua ettikten sonra Ahmed Kuddusi Hazretlerinin ve şehitlerin kabrini ziyaret etti.

Son olarak kısa bir açıklama gerçekleştiren MHP Bor Belediye Başkan Adayı Mustafa Tecimer, "Bir yıl önce aramızdan ayrılan eski ülkücülerden Ahkemoğlu Burhaneddin Çiner ağabeyimizi mezarı başında dualarla andık. Bugün burada bizleri Burhaneddin ağabeyimizin kıymetli eşi Nuran hanım ve sevenleri yalnız bırakmadı. Acısını ilk gün gibi yaşadığımız değerli ağabeyimizin mekanı cennet olsun." dedi.

Şehit mezarlarını da ziyaret ederek dua ettiklerini hatırlatan Tecimer, "Burhaneddin ağabeyimizin mezarını ziyaret ettikten sonra Ahmed Kuddusi hazretlerinin kabrini ziyaret ederek ruhuna dualar ettik. Daha sonra şehitliğimize geçerek bu aziz vatan için canını feda etmiş bütün yiğitlerimiz içinde dualarımızı gönderdik. Allah kabul etsin." diye konuştu.






Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (1)
Ahmet ahkemoğlu 5 yıl önce
Ziyaretlerinizi Allah kabul etsin