"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞARAK 2023'TE BİTİRECEĞİZ"

AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde’de yapımına başlanan 7 bin 500 kişilik stadyum inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmaları yerinde gördü.

SPOR 28.11.2022, 08:36
"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞARAK 2023'TE BİTİRECEĞİZ"

Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, yapımı devam eden stadyumda antrenman salonlarının ve gece aydınlatmasının olacağını belirterek, 7’den 70’e herkesin spor yapabileceği bir spor alanı inşa ettiklerini söyledi.

İnşaat alanında incelemelerde bulunan Gültekin, hızlı bir şekilde çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Gültekin burada yaptığı açıklamada; “7 bin 500 kişilik stadyumumuzun inşaatını geldik ve yerinde gördük. İnşaatımız hızlıca başladı. Firma yetkililerimize, şantiye şeflerimize teşekkür ediyoruz. 7 bin 500 kişilik, gece aydınlatması olan, antrenman salonları içeren, gencinden yaşlısına kadar tüm hemşerilerimizin spor yapabileceği, keyifle maç izleyebileceği stadyumumuza 2023 yılının ortalarında kavuşacağız. Firma yetkilimizden de söz aldık. İnşallah gece gündüz çalışarak, Niğde’mizin çok istediği bu stadyumumuzu şehrimize kazandıracağız. Güzel ve hızlı bir çalışma var. Bu hızımızın daha da artarak stadyumumuzu hemşerilerimize kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız. Bize takipçisi olacağız. Çünkü spor aşkı engel tanımıyor” dedi.

Projede emeği geçenlere teşekkür eden Niğde Milletvekili Selim Gültekin, spor yatırımlarına hız vereceklerini belirtti. “Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Yetkililerimize, bu projemize sahip çıkan, emek veren herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah bu projemizi ve diğer projelerimizi Niğde’mize kazandırmaya devam edeceğiz. Niğde’mizi spor yatırımlarında inşallah 2023’te açılabilir, hizmetine sunulabilir bir yıl olarak ilan edeceğiz. Niğde’mizde spor yatırımlarına hız vereceğiz” diye konuştu.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)