FİLENİN SULTANLARI NİĞDE'DE SAHNE ALACAK

Niğde, Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig kadınlar final, yarı final ve çeyrek final etabına ev sahipliği yapacak.

SPOR 31.01.2023, 10:14 16.08.2023, 17:22
FİLENİN SULTANLARI NİĞDE'DE SAHNE ALACAK

Niğde, Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig kadınlar final, yarı final ve çeyrek final etabına ev sahipliği yapacak. Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından kadınlar 2.lig grup maçlarının Niğde'de oynanmasına karar verildi. Bu kararla birlikte Niğde voleybolla ilgili büyük bir organizasyona imza atacak.

Niğde Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ile ülke geneline adını duyuran Niğde, bu sefer de final etaplarına ev sahipliği yaparak isminden söz ettirmeye devam edecek.

Müsabakalar 30 tl deneme bonusu veren siteler kapsamında, 17-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olanÇeyrek final etabında Niğde'de 16 takım sahne alacak.  24-26 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yarı Final etap grubunda ise yine 16 takım kıyasıya mücadele edecek. Şampiyon ise Niğde'de belli olacak. 03-05 Mart tarihlerinde oynanacak Final etabına kalan 8 takım ise Niğde'de mücadele ederek kupanın sahibi olmak için kıyasıya mücadele verecek.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir;“Sporun dostluk, centilmenlik, saygı ve kardeşlik olduğuna inanarak müsabakalara katılan bütün takımlarımıza başarılar diliyorum, bu maçların şehrimizde düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyorum. Halkımıza güzel maçların olacağı bir voleybol şöleni izlettireceğiz inşallah.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)