Polis eşlerinden şehit çocuklarına kermes

Polis Eşleri Derneği Niğde Şubesi Başkanlığı tarafından şehit ve gazi aileleri çocukları yararına Niğde Belediyesi Hüravent Hatun sosyal tesiste ‘Gıda Kermesi’ düzenlendi.

GÜNDEM 06.12.2019, 16:50 17.01.2020, 12:18
Polis eşlerinden şehit çocuklarına kermes

Polis Eşleri Derneği Niğde Şubesi Başkanlığı tarafından şehit ve gazi aileleri çocukları yararına Niğde Belediyesi Hüravent Hatun sosyal tesiste  ‘Gıda Kermesi’ düzenlendi.

Hüdavend Hatun Sosyal Tesislerinde düzenlenen kermese Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'in Eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek,  Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir'in eşi Duygu Özdemir,  Niğde Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ve eşi Nurdan Cebeloğlu, İl Jandarma Alt Komutanının eşi Devrim Gümüş kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu eşi Nurdan Cebeloğlu , "Polis Eşleri Derneği Niğde Şubesi olarak şehit ve gazi ailelerinin çocuklarına eğitim bursu sağlamak amacıyla bu kermesi düzenledik. Bu kermesten elde edilen gelirlerimizle yüzlerce çocuğumuza eğitim bursu verilecek. Böylece bizimde çocuklarımızın yetişmesinde eğitimlerinin sağlanmasında küçükte olsa bir katkımız olacak" dedi.

Niğde halkının da katkıda bulunduğu ve polis eşlerinin evde yaptıkları pasta, börek, tatlı ve yemeklerin yer aldığı kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)