ŞNP artık sınavla öğrenci alacak

Bor İlçemizde bir çok bürokrat, siyasi ve iş adamının mezun olduğu Şehit Nuri Pamir Anadolu Lisesi, artık sınav ile öğrenci alacak.

ÖZEL HABER 02.06.2021, 10:32 02.06.2021, 12:28

Bor İlçemizde bir çok bürokrat, siyasi ve iş adamının mezun olduğu Şehit Nuri Pamir Anadolu Lisesi, artık sınav ile öğrenci alacak.

Çeşitli kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre, Bor ilçemizden Milli Savunma Bakan Yardımcısı ve daha önceki dönem Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, şimdiki Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Bor'un Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Muharrem Temel'in mezun olduğu Şehit Nuri Pamir Anadolu Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı proje okul statüsünde 6 Haziran 2021 Pazar günü yapılacak olan sınav puanına göre öğrenci alacak.

Daha önceden bu şekilde sınav ile ilçemizde sadece Bor Fen Lisesi öğrenci alıyordu. Bor Şehit Nuri Pamir Anadolu Lisesinde artık, sınavla öğrenci alacağından dolayı başarılı öğrencilerin tercihte bulunacağı okul olacak.

Durumdan haberdar olan bir çok öğrenci velisi ve eski mezunlar, Şehit Nuri Pamir Anadolu Lisesi'nin proje okul olarak Liselere Geçiş Sınavına (LGS) göre öğrencilerin tercih edilmesinde katkısı olan Milletvekili Yavuz Ergun'a, siyasi temsilcilere, il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlerine teşekkür ederek, okuyacak öğrencilere başarılar dilediler.

Haber: Oğuz Eser

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)