51 Bor Spor Forma Tanıttı

Bor sporu adına,yeşil sahalara yeni bir soluk ve adım atan 51 Bor Spora destek olmak için spor sever firmalardan destek yağıyor.

SPOR 10.01.2022, 18:08 06.08.2022, 06:52
51 Bor Spor Forma Tanıttı


Bor sporu adına,yeşil sahalara yeni bir soluk ve adım atan 51 Bor Spora destek olmak için spor sever firmalardan destek yağıyor.
Bor 100.yıl stadyumunda saat 11.30'da ,51 Bor spor kulüp Başkanı ve teknik adamları: Erkan Özgen, Ahmet Avşar, Mesut Ekizoğlu ve İlyas Gündağ,Forma sponsoru Aydın Mobilya ve Kaban Sponsoru Euro Fert firma yetkilileri İsmet Aydın ile Alparslan Eker tanıtım programında yer aldılar.
 51 Bor Spor takımı kuruldukları günden bu güne seyirci maçları yaz kış izleyerek,spor sever firmalar ise tarafından güçleri nispetinde destek vermeye çalışıyorlar.
Bor ilçesinde faaliyet gösteren iki firma daha bu destek seferberliğine 51 Bor Spora forma ve kaban desteği sağlayarak katıldılar.
Yeşil sahaya yeni formaları ile çıkan 51 Bor Spor oyuncu ve teknik adamları,maç öncesi forma ve kaban desteklerini firma sahipleriyle birlikte gerçekleştirdi.
Firma Temsilcileri ; Desteğe Devam!
Forma sponsoru Aydın Mobilya firma yetkilisi İsmet Aydın,51 Bor Spor takımımıza,spor ve sporcularımıza firma olarak desteklerimiz devam edecektir.Dedi.
Kaban sponsoru Euro Fert firma yetkilisi Alparslan Eker ise ; Firma olarak ilçemiz takımımızın yanındayız. Dedi.  
Başkan Özgen'den Teşekkür
  51 Bor Spor Kulü Başkanı Erkan Özgen,Bor ilçesinin tek resmi takımı 51 Bor Spora spor sever Bor'luların izleyici olarak manevi ve firmalarımızın sporculara sportif malzeme destekleriyle takımımız gücüne güç katmaktadır,destek veren herkese teşekkür ediyorum.Dedi.
İdari Menajer Avşar Net konuştu 
51 Bor Spor İdari Menajeri Ahmet Avşar,forma ve kaban tanıtım programı sonrası basın mensuplarının futbolcu seçiminde önceliğiniz nedir sorusunu; Futbolcu seçiminde hız,çeviklik,atiklik önemli olsa da bizim ilk önceliklerimiz ahlaklı ve yerli olması şeklinde yanıtladı.

1xbetgov.com

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)