7 Federasyon Konfederasyon Olmak İçin Müracatta Buluyor

Türkiye genelinde 7 bölgeyi temsilen kurulan Master Federasyonları Konfederasyon olma kararı aldı.

SPOR 29.01.2020, 16:14 30.01.2020, 23:21
7 Federasyon Konfederasyon Olmak İçin Müracatta Buluyor

Türkiye genelinde 7 bölgeyi temsilen kurulan Master Federasyonları Konfederasyon olma kararı aldı.

Aralarında Anadolu Masterler Dostluk Federasyonunda aralarında bulunduğu 7 bölgenin Master Federasyonları İzmir’de toplandı.

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda Ulusal Veteranlar Masterler Konfederasyonu olmak için karar verildi.

Toplantıda alınan karar ile ilgili açıklamada bulunan Anadolu Masterler Dostluk Federasyonu Başkanı Ahmet Buğdaycı, Her yaşta sporun önemli olduğunu ve her insanın bir master adayı olduğunu söyledi.

Başkan Ahmet Buğdaycı, açıklamasına şu şeklide devam etti; ‘‘Çıkmış olduğumuz bu birliktelikte sporun insana kattığını bilen bir grup olarak daha çok insana spor yaptırmak ana felsefemizdir.

Bizlerde bu doğrultuda bir çok bölge federasyonumuz ile birlikte ülke insanımıza katkı sunmak, herkesi spora özendirmek, spor yapma imkanı sağlamak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, bağımlılıkla mücadele etmek ve sosyal birliktelik oluşturarak milli birliğe katkı sunmak amacı ile  bu ülke insanının ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz konfederasyonun kurulması tarafımızdan kaçınılmaz olmuştur. Bu konfederasyon her bölgede her düşüncede din, dil, ırk gözetmeksizin sadece spor yapmak arzusunda olan herkesi bünyesinde barındırıp hizmet sunacaktır. Unutmayalım ki en büyük zenginlik sağlıktır. Ayrıca Ulusal Veteranlar Masterler Konfederasyonu kurulmasına katkı sağlayan bölge federasyonlarımıza ve onların değerli yöneticilerine çok teşekkür ederim.’’ diye konuştu.

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)